TVDB AddOn Question

Discussion about the website and interfaces.
Report general bugs here.
Forum rules
DO NOT POST SERIES REQUESTS HERE.
Use the appropriate forum.
Requests posted here are subject to immediate deletion.
Post Reply
Jana
Posts: 1
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:46 pm
Location: Santa Clara

Mon Feb 10, 2020 12:07 pm

New to the forum, been using Kodi for a while now and have a question about the TVDB addon.

I have a folder called TvShows and use theRenamer to make sure my file names are all good and in alignment with TVDB database. All of my shows are showing successfully except House of Cards. House of Cards folder has all of seasons 1,2,3 in it and theRenamer renamed all of the files. When the scraper runs and picks up the folder it only shows to have found episode 1-thru-4 for each of the 3 seasons but there are 13 episodes per season. They are all in the folder, legitimate files and have been renamed.

Any reason why I would only get the first 4 episodes per season for House of Cards that anyone can think of or help me with?

Thanks
bluesquirrel
Posts: 308
Joined: Thu Jan 19, 2017 5:44 pm
Location: Australia

Mon Feb 10, 2020 12:11 pm

Jana wrote:
Mon Feb 10, 2020 12:07 pm
When the scraper runs and picks up the folder it only shows to have found episode 1-thru-4 for each of the 3 seasons but there are 13 episodes per season.
Which scraper? Helps if you tell us which media centre you are using.
Imzadi
Site Moderator
Posts: 2628
Joined: Tue Jun 24, 2008 12:14 pm
Location: Germany

Mon Feb 10, 2020 12:47 pm

And did you pick the right show?

https://thetvdb.com/series/house-of-cards
https://thetvdb.com/series/house-of-cards-us

For the US show you will have to name the files accordingly.
Post Reply