[Hungarian] Game of Thrones (season 7)

All translations should be posted here as they tend to get buried in the main series forum.
Forum rules
Do Not ask that series be unlocked in this section.
Use this forum to propose existing translations for locked series.
Any request that ignores the following guidelines will be removed on sight.
Guidelines | Source Nation

Confused by topic icons?
Fire is used to denote alias requests, which we should "burn through" once that function is restored.
Star is used to denote bulk-add translations, which should be left to users once the new editor / translator privileges are fully implemented.
Post Reply
sandrasi
Posts: 1
Joined: Wed Jan 02, 2019 3:43 pm

Thu Jan 03, 2019 8:43 pm

Link to season 7: https://www.thetvdb.com/series/game-of- ... /seasons/7

#1
Sárkánykő

Code: Select all

Jon megszervezi Észak védelmét. Cersei az esélyek kiegyenlítésével próbálkozik. Daenerys hazatér. Arya emlékezteti a Frey-házat, hogy "Észak nem felejt". Sam hozzászokik az óvárosi élethez. Az Éjkirály délnek indul.
#2
Viharbanszületett

Code: Select all

Daenerys váratlan látogatót fogad. Jon ellenállásnak néz elébe. Tyrion Westeros meghódítását tervezi. Cersei összehívja szövetségeseit. Arya régi barátokkal találkozik. Sam az életét és karrierjét kockáztatja.
#3
A királynő igazságszolgáltatása

Code: Select all

Jon és Daenerys végre találkoznak. Cerseinek új szövetségese akad. Sansa váratlan látogatót fogad. Samnek felelnie kell cselekedeteiért.
#4
A hadizsákmány

Code: Select all

Daenerys Jontól és Tyriontól kér tanácsot, hogy megnyerjék a háborút. Theon visszatér Sárkánykőre és királynője segítségét kéri, hogy kiszabadítsa nővérét. Jaime egy váratlan találkozásnak néz elébe miközbenn a Vörös Erőd aranyával van úton. Arya hazatér Deresbe.
#5
A Keleti Őrség

Code: Select all

Daenerys hűséget követel a Lannister sereg túlélőitől. Jon figyelme a mozgásban lévő Mások serege felé fordul, amelyről Bran figyelmeztette. Cersei megfogadja, hogy eltipor bárkit és bármit, aki vagy ami az útjába áll.
#6
A Falon túl

Code: Select all

Jon és kis csapata a Falon túl próbálnak elfogni egy holtat, hogy Királyvárba vigyék. Kisujj közreműködésével Arya és Sansa kapcsolata tovább romlik. Tyrion megvitatja Daenerysszel eljövendő uralkodását.
#7
A sárkány és a farkas

Code: Select all

Királyvárban találkozik mindenki, hogy megvitassák a birodalom sorsát. Deresben Sansa szembeszáll Aryával. Sam is Deresbe érkezik, ahol Brannel egy Havas Jonnal kapcsolatos megdöbbentő titokra bukkannak.
Post Reply