How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Discuss the new site and features.
Forum rules
Updates. Issues. Resolutions.

If you don't see it here, feel free to ask!
Please note that the new site is in its early infancy, and asking the same question will not lead to different results.
That said, a number of features will be returning as soon as the site is stable and reliable.
rev.pragon
Posts: 980
Joined: Sat Aug 31, 2013 3:52 pm

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby rev.pragon » Thu Jan 17, 2019 2:50 am

No there´s no Way to input it manually. Maybe a Sysadmin could do it, but that´s just a Guess.
No Support via PN. Read the Rules.

lelberfeld
Posts: 4
Joined: Thu Jan 17, 2019 1:12 am

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby lelberfeld » Fri Jan 18, 2019 11:59 am

Then does anyone know how I can change the season names or get in touch with an admin to do it?

rev.pragon
Posts: 980
Joined: Sat Aug 31, 2013 3:52 pm

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby rev.pragon » Fri Jan 18, 2019 12:57 pm

The Names of a Season? That isn´t possible either.
No Support via PN. Read the Rules.

Mistywing
Posts: 1197
Joined: Mon Jul 18, 2016 1:59 am

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby Mistywing » Fri Jan 18, 2019 3:08 pm

Seasons can only be numbered, letters and other types of characters are currently not allowed.

lelberfeld
Posts: 4
Joined: Thu Jan 17, 2019 1:12 am

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby lelberfeld » Fri Jan 18, 2019 5:55 pm

By names of the season, I was referring to their numbers, there are multiple shows that have a first season labeled with a year (ex. season 2013) instead of season 1 and it means they never have a first aired date which messes with their appearance in apps such as TV Time

Imzadi
Site Moderator
Posts: 2129
Joined: Tue Jun 24, 2008 2:14 pm
Location: Germany

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby Imzadi » Fri Jan 18, 2019 6:35 pm

That's not the reason they don't have a first aired date. All show added after the launch of the new site don't have a first aired date. It's a known bug and we don't know when it will be fixed.

wayned42
Posts: 375
Joined: Thu Jul 18, 2013 5:18 pm

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby wayned42 » Sat Jan 19, 2019 2:55 pm

A friendly reminder: don't forget that some series actually start with a special (e.g. When Calls the Heart) that isn't in the first season. The new site code should be changed to auto-set the value to the first season's first episode's date and ALSO give the user the choice on the series edit page to choose season 0's first-episode's date as an option.

SF4L
Posts: 13
Joined: Thu Jun 09, 2016 12:49 pm

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby SF4L » Mon Apr 01, 2019 11:50 am

https://www.thetvdb.com/series/trailer- ... ted-series Another series with no 'First Aired'

Imzadi
Site Moderator
Posts: 2129
Joined: Tue Jun 24, 2008 2:14 pm
Location: Germany

Re: How do I put "First Aired" and "Airs" in the new site layout?

Postby Imzadi » Mon Apr 01, 2019 12:23 pm

Please don't post the same issue in several topics. The series does not have a first aired date like any other series since the new site launched. Nothing we can do about, as long as the issue is not fixed.