[Danish] Big Bang Theory, season 12

Post Reply
mads233
Posts: 18
Joined: Sat Apr 04, 2015 1:38 pm

Sun Jun 30, 2019 11:28 am

https://www.thetvdb.com/series/the-big- ... seasons/12

#18
The Donation Oscillation

Code: Select all

Da ærkerivalerne Pemberton og Camobell charmerer sig ind på Amerika gennem en pressetur, må Sheldon og Amy forsøge at få nogle tidligere Nobelprismodtagere over på deres side, så de kan genvinde æren for deres teori om assymetri. Imens kæmper Bernadette og Howard med at få Halley til at sove, da hun er bange for mørket.
#19
The Inspiration Deprivation

Code: Select all

Bare tanken om, hvad det ville betyde for kvinder overalt på kloden, hvis hun skulle gå hen og vinde en Nobelpris, bliver for meget for Amy, der får et nervøst sammenbrud. Imens forsøger Raj og Howard at genleve de gode gamle dage, da Howard køber en scooter, der ligner en han ejede for mange år siden.
#20
The Decision Reverberation

Code: Select all

Raj er bange for, at ingen vil tage ham seriøst, da han udgiver en artikel, hvori han antyder, at han muligvis har opdaget liv i rummet. Og så håber Leonard på at blive ledende forsker i et studie om plasmafysik, men det skal vise sig at være lidt af en udfordring.
#21
The Plagiarism Schism

Code: Select all

Kripke har fundet beviser, som indikerer, at Dr. Pemberton kopierede hans afhandling på universitet. Men Amy og Sheldon har svært ved at beslutte sig for, om de skal melde ham eller ej. Og Howard bliver noget overrasket, da han finder ud af, at Bernadette ikke var den eneste servitrice på The Cheesecake Factory, som var lun på ham!

Thank you very much :)
Post Reply