[Hungarian] Chernobyl add Episode Overview

opolczer.danid7o
Posts: 7
Joined: Fri Mar 01, 2019 12:38 pm

[Hungarian] Chernobyl add Episode Overview

Postby opolczer.danid7o » Wed Jun 26, 2019 12:38 am

Hello!

Please add Hungarian Overview on last 3 episode (The Titles are correct).

3. --> https://www.thetvdb.com/series/chernobyl/episodes/7223774

Code: Select all

Miközben a búvárok megpróbálnak eljutni a szennyezett vízben a központi szelephez, a többiek feszülten várják a híreket. A csernobili sérültek egy részét egy moszkvai kórházban ápolják. Ludmilla – figyelmen kívül hagyva a sugárfertőzés jelentette veszélyt – a férjét keresi. Megkezdődik a károk felmérése, amihez helikoptereket is bevetnek. Valerij és Borisz a kitelepítési zóna határáról vitatkozik. A további katasztrófát is meg kell előzni. Valerij tervet készít Csernobil sugármentesítésére.

4. --> https://www.thetvdb.com/series/chernobyl/episodes/7116984

Code: Select all

A közvetlen veszély elmúlt, a következmények felszámolása azonban sokáig fog tartani. A szovjet vezetés a katasztrófa hatását elemzi. Borisz Scserbina szerint legalább három esztendő és 750 ezer ember kell a helyreállítási feladatok elvégzéséhez. Meghal Vaszilij, Ludmilla férje. Valerij Legaszov és Borisz Scserbina megpróbál megoldást találni a radioaktív törmelék elszállítására. Eközben az atomfizikus Ulana Komjuk azt igyekszik kideríteni, hogy mi válthatta ki a robbanást az atomerőműben.

5. --> https://www.thetvdb.com/series/chernobyl/episodes/7116987

Code: Select all

Az évad befejező epizódjában egy visszapillantás keretében láthatjuk azokat a végzetes eseményeket, amelyek a csernobili atomerőműben bekövetkezett katasztrófához vezettek. Valerij Legaszov, Borisz Scserbina és Ulana Komjuk a hírnevüket, sőt, az életüket kockáztatják annak érdekében, hogy feltárják az igazságot Csernobilról. A tárgyaláson kiderül, hogy milyen súlyos szakmai és emberi hibák vezettek a végzetes katasztrófához, ami valósággal sokkolta a világot.


Thanks,
Daniel