Add Slovak Language

Request a website or interface feature.
tw0face
Posts: 3
Joined: Wed Apr 19, 2017 2:40 pm

Add Slovak Language

Postby tw0face » Wed Apr 19, 2017 2:51 pm

please, add slovak language so people are able to add also slovak shows

note, that existing "slovenski" is not the same, thats .si vs .sk

thank you

DarklightIndigo
Leo of the East Bay
Posts: 6575
Joined: Sun Apr 27, 2014 9:16 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: Add Slovak Language

Postby DarklightIndigo » Thu Apr 20, 2017 12:56 am

You might want to check the v2 beta:
http://platypus.thetvdb.com

The current site is in feature lock pending the formal release of the new site.
Strangers are just the friends we haven't met yet.

tw0face
Posts: 3
Joined: Wed Apr 19, 2017 2:40 pm

Re: Add Slovak Language

Postby tw0face » Thu Apr 20, 2017 1:15 pm

okay, thanks
does anybody know if i add a new series in the beta site, will kodi addon be able to find that?

DarklightIndigo
Leo of the East Bay
Posts: 6575
Joined: Sun Apr 27, 2014 9:16 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: Add Slovak Language

Postby DarklightIndigo » Thu Apr 20, 2017 1:46 pm

I think v2 is directly using the v2 API, and Kodi seems to have switched over recently, so I think so...
Wouldn't hurt to hear from an admin, though.
Strangers are just the friends we haven't met yet.

Coco
Site Admin
Posts: 2617
Joined: Tue Mar 13, 2007 10:16 pm
Location: Canada

Re: Add Slovak Language

Postby Coco » Thu Apr 20, 2017 5:40 pm

No, the beta site is strictly for beta testing right now. Any changes made there have absolutely no effect on the API and will be lost when we go live.
Please don't PM me. Post in the forums instead unless there is a very good reason for a PM or I won't respond.

tw0face
Posts: 3
Joined: Wed Apr 19, 2017 2:40 pm

Re: Add Slovak Language

Postby tw0face » Thu Apr 20, 2017 6:00 pm

thanks for the replies, i'll wait then, hopefully not for long :)