BUG: Non-conforming API response /series/{id}/actors

Discuss ongoing matters concerning the application of site policies, or the policies themselves, here.
Forum rules
This forum is now read-only. Support for TheTVDB.com is now available at https://support.thetvdb.com/ We also have a Knowledgebase which includes site rules and tips at https://support.thetvdb.com/kb/
Locked
mueslo

Fri Jun 05, 2020 5:46 pm

Hey,

for shows for which no actors exist, the API response according to documentation should be Status 200 with an empty array.

Instead, the response is Error 404, implying the series id does not exist. Example id to test: 286509

Best regards,
mueslo
emilyhelwig
Site Admin
Posts: 403
Joined: Mon Sep 09, 2019 10:14 am

Mon Jun 08, 2020 10:21 am

Hi there! Which version of the API are you using? Are you accessing w/ api.thetvdb.com or thetvdb.com/api?
mueslo

Mon Jun 15, 2020 10:17 am

emilyhelwig wrote:
Mon Jun 08, 2020 10:21 am
Hi there! Which version of the API are you using? Are you accessing w/ api.thetvdb.com or thetvdb.com/api?
This happens with the API v3. Tested both with the demo API at https://api.thetvdb.com/swagger#/ and directly using the API v3 (via https://github.com/dbr/tvdb_api/).
ChristyEzzell
Site Admin
Posts: 1509
Joined: Tue Feb 26, 2019 12:01 pm

Mon Jun 15, 2020 2:17 pm

mueslo wrote:
Mon Jun 15, 2020 10:17 am
emilyhelwig wrote:
Mon Jun 08, 2020 10:21 am
Hi there! Which version of the API are you using? Are you accessing w/ api.thetvdb.com or thetvdb.com/api?
This happens with the API v3. Tested both with the demo API at https://api.thetvdb.com/swagger#/ and directly using the API v3 (via https://github.com/dbr/tvdb_api/).
I've ticketed this.
mueslo

Thu Aug 13, 2020 5:14 am

What's the progress/status on fixing this?
Locked