Page 1 of 10

Site slowness

Posted: Sun Oct 21, 2018 7:16 pm
by bluesquirrel
The last two days the site has been very slow. Each page I visit takes up to 20 seconds to load.This is every page, not "every now and then" page Extremely frustrating.

I am also getting Error 503-No Server Available messages.

Is there a problem?

Re: Site slowness

Posted: Sun Oct 21, 2018 7:33 pm
by ronmaz
I'm getting the exact same issues - slowness and Error 503. Also from Australia like bluesquirrel, not sure if that is coincidence.

Re: Site slowness

Posted: Mon Oct 22, 2018 4:18 am
by bluesquirrel
Now I can't even get onto the site.

Error 504 Ray ID: 46dadc68496a51f1 • 2018-10-22 09:16:23 UTC

Re: Site slowness

Posted: Mon Oct 22, 2018 5:02 am
by rev.pragon
may you tried another device or did you cleared your cache? Maybe there was an update or (which i hope more) some programming in the background. It was very slow some hours ago but at the moment it´s stable and fast.

Re: Site slowness

Posted: Mon Oct 22, 2018 1:50 pm
by rev.pragon
ok right now it´s super slow in my area too. very annoying.

Re: Site slowness

Posted: Mon Oct 22, 2018 7:28 pm
by sp1ti
503's back in town...

Re: Site slowness

Posted: Thu Oct 25, 2018 6:34 pm
by sp1ti
a while ago it was just slow, now it's back to 503...

Re: Site slowness

Posted: Fri Oct 26, 2018 8:22 pm
by bluesquirrel
Is this issue being attended to?

No change in the last 5 days with slow loading times, and I have already made 6 attempts to access the site and all I get is ...
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.

Is it too much trouble to just say "hey, thanks for letting us know. Should be fixed soon" (knowing full well that it means nothing)

Re: Site slowness

Posted: Sat Oct 27, 2018 4:04 pm
by nobrumski
Super slow today and lots of 503s again

Re: Site slowness

Posted: Sat Oct 27, 2018 5:50 pm
by sp1ti
I'm sure we can expect V3 to launch to fix this...