Page 1 of 1

Some shows, API /images has no ratingsInfo, but website shows ratings

Posted: Wed Jun 13, 2018 2:45 pm
by sk4nk
When using the v2 API to get some shows (for example, "Impulse", ID:344995) and getting images = poster, the ratingsInfo is "0" for everything:

Code: Select all

{u'data': [{u'keyType': u'poster', u'fileName': u'posters/344995-1.jpg', u'thumbnail': u'', u'ratingsInfo': {u'count': 0, u'average': 0}, u'resolution': u'680x1000', u'id': 1274362, u'subKey': u''}, {u'keyType': u'poster', u'fileName': u'posters/5afeaae9cdcd6.jpg', u'thumbnail': u'', u'ratingsInfo': {u'count': 0, u'average': 0}, u'resolution': u'680x1000', u'id': 1283827, u'subKey': u''}, {u'keyType': u'poster', u'fileName': u'posters/5b187300839f3.jpg', u'thumbnail': u'', u'ratingsInfo': {u'count': 0, u'average': 0}, u'resolution': u'680x1000', u'id': 1287315, u'subKey': u''}]}


However, when visiting the website via browser (https://www.thetvdb.com/series/impulse) the posters have ratings.

I have also seen this issue with the TV show "Bulletproof", ID:346572

Why the discrepancy?

Re: Some shows, API /images has no ratingsInfo, but website shows ratings

Posted: Sun Jun 17, 2018 5:04 am
by mueslo
I ran into the same issue, at first I thought it was a problem with the API library I used (https://github.com/dbr/tvdb_api/issues/68).

This is completely blocking migration to the new API for my use case.

Re: Some shows, API /images has no ratingsInfo, but website shows ratings

Posted: Sun Jun 17, 2018 7:22 am
by sk4nk
Yeah, the odd thing is not all shows’ images have no rating. It varies from show to show.