API V2 Bug - Incorrect Series Data

A place for developers to advertise their TheTVDB.com enabled app and get help from other developers with the API.
Post Reply
Spark
Posts: 16
Joined: Mon Sep 25, 2017 8:52 am

Mon Oct 02, 2017 8:51 am

Hi,

I am seeing an issue with incorrect json being returned from the series/id calls. It is only sporadic and not 100% repeatable.

It is happening for English language calls, and corrects itself a few minutes later (perhaps due to server load)

As an example of what I am seeing:
Issue with series 72023
{
"id": 72023,
"seriesName": null,
"aliases": null,
"banner": "",
"seriesId": "",
"status": "",
"firstAired": "1995-10-23",
"network": "",
"networkId": "",
"runtime": "",
"genre": null,
"overview": "Kira and Dukat embark on a mission to find lost Bajoran prisoners. On the mission, Dukat reveals that he too has someone he is concerned about on the ship, a Bajoran woman with whom he had an affair. ",
"lastUpdated": 1433744422,
"airsDayOfWeek": "",
"airsTime": "",
"rating": "",
"imdbId": "",
"zap2itId": "",
"added": "",
"addedBy": null,
"siteRating": 7,
"siteRatingCount": 38
}

This is not the correct name nor overview for Deadwood https://www.thetvdb.com/?id=72023&tab=series

As I said it is not easy to repeat. Best way I have to do that is to call API for maybe 1000 shows and look for ones with a null seriesName

The issue seems to be similar to: viewtopic.php?f=17&t=40805
Spark
Posts: 16
Joined: Mon Sep 25, 2017 8:52 am

Mon Oct 02, 2017 8:52 am

PS - let me know if I can provide more information
Spark
Posts: 16
Joined: Mon Sep 25, 2017 8:52 am

Thu Oct 05, 2017 6:05 pm

This has now been resolved - thanks guys
Post Reply