Unable to add images

Bugs, comments, questions, and complaints regarding v3 of the site, launched June 2019.
JuzzyBear
Posts: 110
Joined: Sat Aug 06, 2011 10:33 am

Fri Oct 11, 2019 6:35 pm

I've been trying to add fanart, poster, banner and episode images to https://www.thetvdb.com/series/the-wond ... f-crafting

The site says they uploaded (ie no issues, correct dimensions and sizes and formats), but nothing appears.

Not sure if this is site-wide or local series issue.

Thanks.
User avatar
rev.pragon
Posts: 1864
Joined: Sat Aug 31, 2013 1:52 pm

Sat Oct 12, 2019 1:30 am

Every Chnage you made is saved. When the Message shows "Info saved", or "Poster uploaded", everything is there. It´s just an Cache Issue. You can solve by logging out clear Cache and logging in again. I login every Time the Browser starts and everything is shown correctly. The Issue will get solved with the Launch of the new Site.
No Support via PN. Read the Rules.
JuzzyBear
Posts: 110
Joined: Sat Aug 06, 2011 10:33 am

Tue Oct 15, 2019 3:53 am

Thanks. I logged out and in again and all is good.
Atlantis14
Posts: 176
Joined: Mon Apr 14, 2014 11:14 am

Sat Oct 26, 2019 11:57 am

Today I noticed the site has switched to the new version. Had not visited the site for few days. Probably it has happened in the last 2-3 days.

I can no longer add screenshots. Any time I click on the Add Images I get

Oh No, Something's Gone Missing
This page doesn't seem to be here anymore. You'd have better luck tracking down a copy of Firefly season 2. We know, talking about it affects us deeply, too.

I have deleted the tvdb cookies and cache.
User avatar
rev.pragon
Posts: 1864
Joined: Sat Aug 31, 2013 1:52 pm

Sat Oct 26, 2019 12:04 pm

The new Site is not online yet.
No Support via PN. Read the Rules.
Atlantis14
Posts: 176
Joined: Mon Apr 14, 2014 11:14 am

Sat Oct 26, 2019 12:10 pm

You are right. Now it is suddenly working again.

The forum is new.
amstelchen
Posts: 1
Joined: Sat Nov 09, 2019 9:29 am

Sat Nov 09, 2019 9:38 am

Currently, I can't upload any series artwork at all, and even no screenshots. Clearing cache did not change anything, using both Firefox and Chromium. Resolution is said to be 680x1000 for posters and 400x224 for screenshots and both do not work.
When I re-download my uploaded artwork, the following error is to be found in the damaged JPEG file:
<h3>An unexpected error occurred.</h3>
<div class="alert alert-danger">readfile(https://www.thetvdb.com/banners/posters ... 6a7786.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden
</div> <p><a href="https://www.thetvdb.com" class="btn btn-default">&lt; Back to Home</a></p>
</div>
Are there any known issues currently?
ronmaz
Posts: 6
Joined: Mon Sep 14, 2015 4:38 am
Location: Australia

Thu Nov 14, 2019 6:16 pm

Trying to add an episode image for a SD 4:3 show McHales Navy. Image is 640x480 as required for 4:3 shows. After I add the picture and click save I get an error telling me that image needs to be 640x360 which is the resolution for HD 16:9 shows.
Post Reply